2022-2023 LGS Türkiye Geneli Online Deneme Sınavı

311
894730

ÖNEMLİ: Online olarak yapılan deneme sınavlarından öğrencileri bilgilendirmek amacıyla  sayfamız oluşturulmuştur, sınavların uygulanması ile bir ilişkisi yoktur. Bu nedenle sınavlar ile ilgili yaşadığınız sorunlar için lütfen sınavı uygulayan yayınevleri ile iletişime geçiniz.

2022-2023 ONLİNE DENEME SINAVLARI

Sınav Uygulayıcısı Sınav Başlangıç/  Bitiş Tarihi Giriş Yap
Nartest Yayınları (Bursluluk Deneme Sınavı)  01 Eylül 2022 (09:00)  03 Eylül 2022 (17.00) Sınava Gir

 

 

LGS Örnek-Çıkmış ve Çalışma Soruları İçin TIKLAYINIZ…

TAM BİLGİ YAYINLARI
Sözel 1 Sayısal 1 Cevaplar-1
Sözel 2 Sayısal 2 Cevaplar-2
Sözel 3 Sayısal 3 Cevaplar-3
FİKRİ BİLİM YAYINLARI
Sözel 1 Sayısal 1 Cevaplar -1
Sözel 2 Sayısal 2 Cevaplar-2
Sözel 3 Sayısal 3 Cevaplar-3
SÖZEL 4 SAYISAL 4 CEVAP A.-4

 

AYDIN YAYINLARI
Sözel 1 Sayısal 1 Cevaplar-1
Sözel 2 Sayısal 2 Cevaplar-2
Sözel 3 Sayısal 3 Cevaplar-3
VİDEO ÇÖZÜMLERİ

 

MARTI YAYINLARI
LGS-1 İNDİR
LGS-2 İNDİR
LGS-3 İNDİR
LGS-4 İNDİR

 

NARTEST YAYINLARI

2. Sınav İNDİR ÇÖZÜMLER
3. Sınav İNDİR ÇÖZÜMLER
Matematik Denemesi İNDİR
NARTEST İNDİR
DİĞER YAYINEVLERİ
PARAF YAYINLARI İNDİR Cevaplar
MEHMET DAĞLI İ.H.O. Sözel – Sayısal Cevaplar
VİP YAYINLARI İNDİR Cevaplar
ÇANTA YAYINLARI İNDİR
UĞUR OKULLARI İNDİR
KİTAP AKTİF – DERS DENEMELERİ İNDİR
BATMAN MEB İNDİR
 ÖZDEBİR YAYINLARI  Sözel 4Sayısal 4 Cevaplar-4
SADIK UYGUN YAYINLARI İNDİR ÇÖZÜMLER 
Erzincan MEM Kazanım Değerlendirme Sınavı  

311 YORUMLAR

  1. Merhaba iyiki varsınız LGS 2021-2022 için hazır bulunuşluklarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah bu dönemdede yanımızda olursunuz 😍

  2. Merhaba, Kültür ve Limit yayınlarının denemelerine girdim ama sonuçlara nasıl ulaşabilirim. Google’da arattım ama bulamadım varsa link verir misiniz?

  3. Bilfen yayınlarının ölçme değerlendirme sisteminde “online sinav sistemi” yaziyor. Ona basınca denemeye girilebilir. Bilgi vermek istedim:)

  4. yani çok iyi değil (vaktinizi alıyor gidip farklı kaynaklardan deneme yada test çözebilirsiniz heleki lgs ye gircekler ben kırk yılın başı deneme çözüyordum ama keşke çözmeseydim)……….. bana inanınnnnnnnnnnnn

  5. Neden 2 aydır hep aynı denemeyi koymuşşunuz ben her gün yeni deneme çıksın diye beklerken siz yeni deneme koymuyorsunuz hâlâ yapay zeki denemesi var yeni deneme ne zaman gelecek öğrenebilir miyim lütfen ?

  6. ben sınav okullarına gırmıyorum oysakı zamanı geldi . bıtmek uzeri suresı bi bakarsanız sevinirim bide bazı sınavlar gunu bielik oluyo onunla alakalı bisey yapamazmısınız.

    • Sınavları uygulayan sitemiz olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı paylaşım yapmaktayız. Sınavlarla ilgili yaşadığınız sorunlar için lütfen sınavı uygulayan yayınevi veya kurumla irtibata geçiniz.

  7. hocam muba yayınları deneme sınavı sonuçlarına bakmak için bilgileri yazdığımızda yanlış bilgi diyor ama ben doğru bilgiyi yazdığıma eminim

  8. HOCAM muba yayınları referans kodu istiyolar nedir söyler misin hocam 3. Yazışım lütfen cevap verin ya sizin yüzünüzden sınava giremiyorum 👿👿👿👿👿

    • Sorun yayınevinin sitesi ile ilgili olduğu için neden kayıt olamadığınızı bilmiyorum. Ama başka bir telefondan veya internet tarayıcısından deneyin. Olmazsa yayınevi ile iletişime geçin.

  9. okuldan daha çok deneme yaptığımı fark ettim. lgs’e çok az kaldı. tüm denemeleri bir sayfada toplayarak çok yardımcı oldunuz. teşekkür ederim♥

  10. hocam daha çok deneme istiyoruz 11 saat çalışıyoruz yani biraz daha eklermisiniz rica etsem aslında etmesemde siz eklersinizde olsun ben genede edeyim

  11. Hocam haziranda ki denemeleri hepsini not aldım sırayla gircem sınava sade ce aklıma takılan deneme sonuçlarını nerde görebilirim mesaj olarak bilgi verilir se çok sevinirim

  12. hocam karekök yayaınları online denemenin sınav sonuçları galiba yanlış geliyor ben hepsini çözmeme rağmen
    sınav sonucum hepsini boş gösteriyor

  13. hocam ben hep 2 deneme çözerdim sayenizde şuan günde en az 4 5 deneme çözüyorum iyi ki varsınızbu zor zamanlarımızda bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz

  14. HOCAM NOLURR MASTER DENEMELERİ VARSA EKLEYİN NARTEST DE BAŞKA VARSA EKLEYİN ZORRR DENEMELER OLSUN HOCAM BİDE SADECE 1: DÖNEM KONULARI İÇERENLER OLSUN TAM DENEME YAPCAM 2. DÖNEM SORULARI ÇIKIYORR

  15. Merhaba hocam, Osmangazi Belediyesi’nin deneme sınavı süreli mi ben dün baktığımda sadece 1. Ve 2. Deneme görünüyordu bugün girdiğimde 3. Deneme de görünüyordu ama süresi geçmiş olarak görünüyor. O yüzden aklıma takıldı.

  16. nitelik yayınlarının 3. denemesine bu gün girdik fakat sonucu göremıyoruz.hata verdi sonuca nasıl ulaşabiliriz.siteyede giremiyoruz teşekkürler

  17. Site çok iyi olmuş, kardeşim için takip etmekteyim. Eğer bu sayfa güncel tutulursa çok iyi olur çünkü her saat sayfayı kontrol edeceğim yeni deneme var mı diye 🙂

  18. Merhabalar öncelikle ellerinize sağlık bazı yayınevlerinde cevap anahtarı yok çözümler var . Ben girmiş olduğum (İndirdiğim)Köşe bilge yayınlarının 20 mayıs adlı denemesinin cevap anahtarına ulaşmam konusunda yardım istiyorum.

  19. MERHABA HOCAM BEN YAPAY ZEKİYE KAYIT OLUP DENEMESİNE GİRMEK İSTİYORUM FAKAT KAYIT OLAMIYORUM NE YAPMALIYIM? SİZDEKİ LİNKTEN GİRDİM.

  20. HOCAM MARTI YAYINLARININ DENEME PDF’SİNİN SONUNDA CEVAP ANAHTARI VAR VE ONLİNE DENEMESİ DE PDF’SİNİN AYNISI BUNUNLA İLGİLİ BİR BİLGİNİZ VAR MI? BÖYLE OLURSA BİZ GERÇEK DERECEMİZİ GÖREMEYİZ Kİ

  21. MERHABA BEN OSMANGAZİ BELEDİYESİNİN SINAVINA GİRMEK İÇİN KAYIT OLDUM AMA SINAV GÖRÜNMÜYOR SADECE 1. VE 2. ONLİNE DENEMELER GÖRÜNÜYOR ONLAR DA SÜRESİ GEÇMİŞ OLARAK.
    VE BİR DE OSMANGAZİ BELEDİYESİNİN YAPTIĞI SINAVIN İL SEÇİM YERİNDE SADECE BURSA GÖRÜNÜYOR. BEN BURSA’DA YAŞAMADIĞIM HALDE KAYIT OLDUM SORUN OLMAZ HERALDE???

  22. MERHABA HOCAM BEN DAHA ÖNCE DE HÜMA OKULLARININ DENEMESİNE GİRMEYE ÇALIŞMIŞTIM ŞİMDİDE GİRMEYE ÇALIŞTIM AMA İKİSİNDE DE İL OLARAK SADECEE KONYA GÖRÜNÜYOR. BU KONUYLA İLGİLİ BİR BİLGİNİZ VAR MI?

  23. HOCAM MERHABALAR HER ONLINE SINAVDAN SONRA PDF LER YAYINLAR TARAFINDAN VERILMIYOR MU SIZE BAZI YAYINLARIN SINAVLARI YOK PDF OLARAK 9-20 MAYIS HAFTASI MESELA CUNKU MATEMATIK KONUSUNDA ONLINE COK ZORLANIYORUZ PDFLE COZUM COK DAHA IYI OLUYOR CIKTI ALINIRAK YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

  24. Sayfanızdan çok memnunum, LGS hazırlık sürecinde gerçekten işime yarayan nadir şeylerden biri de siteniz. Sitenizdeki bilgilerden yararlanarak kendime bir “Mayıs Ayı Deneme Tablosu” oluşturdum ancak siteniz güncellenmeden önce sitenizde yer alan denemelerden bazıları artık mevcut değil. Yayının ismi hâlâ mevcut ancak eskiden var gözüken tarihlerde o yayının denemesi yok. Bu konuyla ilgili olarak siteye bir göz atarsanız harika olur.

  25. Merhaba Hocam eski tablo daha kullanisliydi.Gelecek sınavları da görüp ona göre program yapıyorduk.Bu arada teşekkür ederim emeklerinize böyle bir site çok yararlı oldu. Ama bazi denemeler vakit kaybi oluyor.Ornegin sadık uygun denemesinde sorular hiç okunmuyordu.Bu sizinle ilgili değil tabii çözecek olanlar için uyarı olsun.

    • Merhabalar, isteğini göz önüne aldık ve önceki tabloyu da aktif ettik. Böylelikle istediğiniz sayfayı kullanabilirsiniz. Ayrıca deneme sınavına giren arkadaşlar sınavlar hakkında yorum yaparsa diğer öğrenciler için fikir vermiş olur.

    • MERHABA GÜLİZAR,
      SADIK UYGUN YAYINLARININ DENEMESİNE GİRERKEN PDF İNDİREBİLİRSİN ONLİNE DENEME KISMINDA SORULAR TAM NET GÖZÜKMÜYOR AMA PDF’SİNDE BİR SORUN OLMUYOR.

  26. Hocam iyi günler. Diğer sürüm daha kullanışlıydı hangi sınav olduğunu görebiliyorduk. Ama şimdi sınava bakmak için tek tek üstüne tıklamak gerekiyor.

    • NTV önceden sadece uğur okullarının denemesini yayımlıyordu, şimdi diğer yayınevelerini de eklemiş. Bu nedenle bilfen denemesi de görünüyor ama sayfanın altında uğur okullarının denemesi de var.

  27. KOLAY GELSİN. ÖNCELİKLE ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK. YALNIZ BİR ÖNCEKİ SÜRÜM ÇOK DAHA KULLANIŞLI VE GÜZELDİ. SINAV SÜREÇLERİNİ TAKİP ETMEK DAHA KOLAYDI. ŞİMDİ İSE BAKMAK İÇİN HER BİR YAYINEVİNİ TEKER TEKER KONTROL ETMEK GEREKİYOR

    • Maalesef bu konu bizim çözebileceğimiz bir sorun değil. Bu konuyu kafa dengi yayınları ile görüşmeniz gerekiyor. Biz sadece yayınevleri tarafından yapılan duyuruları sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

  28. AYDIN YAYINLARI DENEMELERİNİ FARKLI BİR SİTEDEN YAPIYORLARDI ŞİMDİ DE FARKLI BİR SİTEDEN YAPIYORLAR. ŞİMDİ OLDUĞUM SINAVDAKİ YANLIŞLARIMI DA BİLMİYORUM SONUCUMU DA. DAHA ÖNCEKİ SINAVLARIMIN SONUÇLARINI DA GÖREMİYORUM. ESKİ SİTEYE GİRİŞ YAPTIĞIMDA HATA VERİYOR. VE ÇÖZDÜĞÜM SORULARI TEKRAR ÇÖZMEK İSTEMİYORUM. BEN SON DENEMEMİN SONUÇLARINI NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM? SIRALAMAMI GÖRMESEM BİLE HANGİ SORUMUN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLSEM YETER DAHA ÖNCEKİ SINAVLARIM DA OLMASIN VARSIN AMA BEN ŞU ANDA O DENEMEYİ BOŞUNA ÇÖZMÜŞ GİBİYİM. NEREDEN SONUÇLARIMI ÖĞRENEBİLİRİM?

  29. merhabalar hocam. nartest’in 1. online denemesine katılamamıştım ama pdf’sini de bulamadım nereden bulabilirim?

    ve bir de nartest’in 4. online denemesi sınavdan 1 hafta önce diyor da 20 hazirana göre mi 1 hafta önce yoksa 7 hazirana göre mi? çünkü o tabloyu ben sınav ertelenmeden önce de görmüştüm ve hiçbir tarihte değişiklik yok.

  30. öncelikle elinize sağlık çok teşekkür ederim
    bu bilgiye göre 14-17 mayıs tarihleri arasında Nitelik yayınlarının online denemesivar olarak gözüküyor ama ben girdiğim zaman en yakın tarih 28-31 mayıs olarak gözüküyor.

  31. Hocam Selamun Aleyküm ata yayınları,martı yayınları vs onlar orbimden yayınlıyorlar hepsi deneme sınavlarını ve hepsinde 4 adet sınırsız denemeler var o yayınların yayınladığı denemelerin hepsi aynı mı?

  32. Merhabalar,oncelikle calismalarinizi coookkk faydali buluyorum,bunun icin coookkk tesekkur ederim-biz ogrencileri dusunup boyle guzel ve faydali bir web sitesi olusturdugunuz icin.Benim sorunuma gelince; üstte “indir” kısmında yer alan pdf şeklindeki denemelerin cevap anahtarını nereden bulabiliriz acaba?Palme Denemesini yaptim ama cevap anahtarı yok.Digerlerinide sırayla yapmayı düşünüyorum ama onlarında cevapları yok.Cevap anahtarlarınıda paylaşırmısınız size zahmet?Tekrar teşekkür ederim💐💐🙋🏻‍♀️

  33. PALME YAYINEVİNİN SINAVINDA PROBLEM YAŞAYIP GIREMEMISTIM SORULARIN GORUNTULERI MINICIK GELDI BILGISAYARDAN BUYUTME YAPSAK DA DONUKLUK OLDU CIKMAK ZORUNDA KALDIK BIRDAHAKI SINAVLARINDA BU SORUNU YASAMAMAK UMIDIYLE…

    • Merhabalar. Maalesef online sınavlarda böyle problemler yaşanıyor. Sitemizde yar alan deneme sınavlarının uygulayıcısı biz olmadığımız için bu konuda bir şey yapamıyoruz ve sorun olmayacağını garanti edemeyiz. Amacımız online sınav tarihleri hakkında öğrencileri bilgilendirmek.

  34. merhaba hocam ben palme yayınlarını çözdüm ama cevap anahtarı yok internette de yazmıyor
    sonuçta cevap anahtarı olmadan bi denemeyi çözmüşsün çözmemişsin ne anlamı var ki
    öyle değil mi
    sizde varsa atabilir misiniz?

  35. merhaba hocam ben ibb nin lgs sınavına girmek istiyorum hatta bugün gireceğim kaydımı yaptım ama hangi
    web sitesinden gireceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

  36. Hocam size zahmet bunu hesaplarmızınız.
    Türkçe D: 15 Y:5
    İnkilap D:10
    Din D: 9Y:1
    İngilizce D:5 Y:5
    Matammatik D:10 Y:5 Boş:5
    Fen D:15 Y:3 Boş:2

    • Puan:349 Ama ben de internet üzerinden hesaplıyorum başka bir yol yok. Çünkü LGS puan hesaplamada LGS sınavındaki testlerin ortalaması da kullanılıyor, bu nedenle sınav yapılmadan gerçek puanı hesaplamak mümkün değil ama yakın sonuçlar çıkar.

  37. Tonguç un deneme sınavıyla ilgili sosyal medya hesaplarında hiçbir şey göremedim. Attığınız bağlantıdan mı gireceğiz. Sosyal medya hesaplarında tekrar denemesi diye bir şey var.

  38. iyi gnler hocam ,
    bende onikieğitimin deneme sınavlarını takip ediyorum gerçekten soru kaliteleri çok iyi ve dzenli yapıyorlar ayrıca özdebir vb deneme sınavlarınıda uyguladılar.sonuç oniki kurumunu sınav konusunda araştırdım geçekten son derece başarılı buluyorum .bende sizin aracılığınızla bulmuşstum size teşekkr ederim

  39. Sayın hocam eline sağlık
    Sonuç on iki sınavlarına girdik hem ücretsiz hem de 5. Online denemesini yaptı diğer siteler daha 1.sını yaptı bir sıkıntı olduğunda hemen dönüş yaptılar bize bu siteleri tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz tam bir rehber oldunuz bize

  40. İYİ GÜNLER SAYIN HOCAM;
    KVA YAYINLARI DENEME SINAVINA GİRMEK İÇİN KAYIT İSTİYOR. ACABA (ÖĞRENCİLER İÇİN) KAYIT OLURSAK EK BİR ÜCRET TALEP EDER Mİ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz