YKS-Lise Ders Çalışma Programı

21
292602

YKS-Lise  ders çalışma programı

Başarıda kuşkusuz düzenli çalışmanın önemi büyüktür. Düzenli çalışmak için de plana ihtiyaç vardır. Öğrencilere örnek olması için planlar hazırlanmıştır. Üniversite sınavına hazırlanan sözel, sayısal eşit ağırlık ve dil bölümü öğrencileri için ders çalışma programlarını excell ve pdf formatında indirebilirsiniz. Çalışma programlarını, Excell, PDF ve JPEG formatında indirebilirsiniz. Çalışma programlarını kendi çalışma saatlerinize göre güncelleyebilirsiniz.

9. -10 ve 11. Sınıf Ders Çalışma Programı İçin TIKLAYINIZ…

YKS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI
Sayısal Ders Çalışma Programı-2

Sayısal Ders Çalışma Programı-3

Eşit Ağırlık Çalışma Planı – 2

Sözel Ders Çalışma Planı

Dil Bölümü Çalışma Planı

Mezun Öğrenciler İçin Çalışma Programı TIKLAYINIZ…
 

 

 

21 YORUMLAR

    • Merhaba. Öncelikle günlük kaç saat çalışabileceğinizi belirleyin ve ona göre plan hazırlayın. TYT de kitaplarda yer alan ilk konulardan başlayabilirsiniz veya önceliğinizi daha çok soru çıkan konulara da verebilirsiniz. Önemli olan düzenli ve kararlı bir şekilde çalışmanız.

  1. Merhaba LGS için de hazırlayacak mısıjnız şubat tatili programı var da ben mi göremedim acaba. Emeklerinize sağlık gerçskten bu arada. Ciddi emek

  2. Eşit ağırlık istiyorum ama hedef belirleyemedim hangi üniversite hangi bölüm şeklinde lütfen yardımcı olun psikolojim elimden gidiyor

    • Öncelikle kendinize uygun bir çalışma planı hazırlamalısınız. Konu anlatımı kitapları ve videolardan ders çalışıp sonra o konulardan test çözmeniz gerekir. İlk zamanlarda yanlış sayısı fazla çıkabilir, yanlış yaptığınız soruların üzerinde durun. Israrlı bir şekilde düzenli çalışmaya devam edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz