2023-2024 Okul Rehberlik Planları

63
604504

2023-2024 rehberlik planları yüklenmiştir.

Rehberlik planları taslak olup, özellikle göreve yeni başlayan rehber öğretmenlerimize örnek olması amacıyla hazırlanmıştır. Planlara ” yerel ve özel hedeflerinizi” eklemeyi unutmayın. Sınıf rehberlik planlarını hazır olarak indirebilir veya plan hazırlama programı ile hazırlayabilirsiniz.

Telegram Grubumuza Katılmak İçin TIKLAYINIZ…  İnstagram Sayfamızı Takip Etmek için TIKLAYINIZ…

 

2023-2024 OKUL REHBERLİK YILLIK PLANLARI
Okul Öncesi Rehberlik Planı İNDİR
İlkokul Rehberlik Planı İNDİR
Ortaokul Rehberlik Planı İNDİR
Lise Rehberlik Planı İNDİR
SINIF REHBERLİK PLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

63 YORUMLAR

  1. planlar için öncelikle çok teşekkürler gayet güzel hazırlanmış,okul öncesi sınıf rehberlik programında sıkıntı var okul yıllık planı açılıyor onu da güncelleme şansınız var mı

  2. Hocam selamlar,

    9.sınıf yüzyüze eğitime başladık ama etkinlikler yayınlanmadı. Öğretmenler rehberlik dersinde ne yapacağız diyorlar bir şey diyemiyorum. Buradaki planı düzenleyip versem, buradaki planda yazan etkinliği nasıl yapacaklarını bilmiyorlar, yönergesi yok çünkü. Şu durumda ne tavsiye edersiniz?

  3. merhaba öncelikle emeğiniz için çok çok teşekkürler.
    8.sınıflar için uygulanacak etkinlikler ne zaman yayınlanır acaba?
    kazanım listesini sınıf sınıf ayırdığınız bir paylaşımınız var mı?

  4. Emeği geçen arkadaşlar, elleriniz dert görmesin. Onlarca angarya diye tabir edebileceğimiz iş ile uğraşırken bir de rehberlik planı hazırlama olayı insanın zoruna gidiyordu. Gayet profesyonel bir çalışma olmuş, küçük değişikliklerle herkes kendi okuluna rahatlıkla uyarlayabilir. Teşekkür ediyorum

  5. Merhabalar,
    Bu sene mayıs 2020 de yeni sınıf rehberlik kazanımları yayınlanmış. ancak orgm ve internetten aratmama rağmen sadece kazanımların adı ve işleniş sırasına ulaşabildim. Yeni kazanımların içeriğine ulaşamadım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

    • Merhaba. Sınıf rehberlik planları MEB tarafından değiştirildiği için geçen yılki planların tamamen değiştirmem gerekiyor. 1. sınıftan 12. sınıfa tüm planları hazırlamam zaman alacaktır. Hazırladıkça yüklemeye devam edeceğim.

  6. Çalışma ve paylaşımlarından dolayı rehberlik servisim’ e çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık Allah razı olsun.

  7. Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. rehber öğretmeni olmayan bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum ve çok zorlanıyorum hazırlarken. Bir de sormak istediğim bir şey var.Acaba Okulöncesi için sınıf rehberlik planları da yüklenecek mi ?

  8. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık. İnanın artık şu plan hazırlama olayından sıkıldık, hatta meslekte 11.yılım fırsat olsa alan değiştirmek için bir dakika durmam.

  9. bilinçli teknoloji kullanımı ve kodunu(öğretmen öğrenci ve veliye yönelik olacak şekilde) yeni kod listesinde göremedim. Nedi acaba bilen arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz