LGS Deneme Sınavı Takip Çizelgesi

8
57799

LGS deneme sınavı takip çizelgesi

LGS ve ortaokul öğrencilerinin deneme sınavlarını takip etmeleri için excell formatında hazırlanmıştır. Öğrenciler doğru yanlış sayılarını girdiğinde net sayıları ve toplam doğru sayıları otomatik hesaplanacaktır. Derslerin net sayıları grafikler halinde de gösterilmektedir. Öğrenciler her ders için hedefledikleri net sayılarını girmeleri durumunda hedeflerine ulaştıklarında yeşil, ulaşamadıkları net sayıları kırmızı olarak görünecektir.

LGS Deneme Sınavı Takip Formları (Bireysel)
Deneme Sınavı Takip Programı (Excell) İNDİR
Deneme Sınavı Takip Çizelgesi (PDF) İNDİR
Deneme Sınavı Analiz Çizelgesi İNDİR
Branş Deneme Sınavı Çizelgesi İNDİR

 

LGS Deneme Sınavı Takip Programı (Sınıf)
Deneme Sınavı Takip Programı İNDİR
Deneme Sınavı Takip Programı Tanıtımı İZLE
Kaynak: Yozgat Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0354 502 63 95

8 YORUMLAR

  1. YANLIŞLIKLA FORMÜLLERİ SİLMEMEK İÇİN SAYFAYI KORUMAYA ALMALISINIZ. BUNU YAPMADAN ÖNCE DE VERİ GİRİŞİ YAPACAĞINIZ HÜCRELERDEKİ KİLİTLERİ KALDIRMALISINIZ. BU SAYEDE SADECE DOĞRU YANLIŞLARI GİREBİLİRSİNİZ, GRAFİKLERDE VEYA OTOMATİK HESAP YAPAN DİĞER HÜCRELERDE YANLIŞLIKLA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPAMAZSINIZ VE BU GÜZEL PROGRAM BOZULMADAN KULLANILABİLİR. BEN TOPLAM NET GRAFİĞİ DE EKLEDİM. ÇOK GÜZEL OLDU.

    • Merhabalar. Şimdi kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyor. Siteden indirip netleri girdiğimde grafikte gösteriyor. Belki yanlışlıkla formülleri silmiş olabilirsiniz. Tekrar indirip deneyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz