DENEYAP Uygulama Sınavı Giriş Belgesi Yayınlandı!

0
2433

Uygulama Sınavı, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Öğrenci Seçme Sınavı’nın ilk aşaması olan e-sınavı başarı ile tamamlayan öğrencilerin girmeye hak kazandıkları 2. aşamadır.

Bu aşamada öğrencilerin kendilerine sunulan tema doğrultusunda özgün fikirlerini ortaya çıkaran, teknik bilgilerini kullanabilecekleri bir proje tasarımı yaparak belirlenen süre içerisinde projelerini jüri üyelerine sunmaları beklenir. Öğrencilerin problem çözme, özgün düşünme, yaratıcı ve yenilikçi çözüm üretme, kendini ifade edebilme gibi becerileri dikkate alınarak değerlendirme yapılır. Uygulama sınavı, ortaokul grubu öğrencileri için 12 Şubat 2022 tarihinde ve lise grubu öğrencileri için 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecektir.

NOT: Kilis, Şırnak, Bingöl, Kars illerinde ortaokul ve lise grubu olmak üzere tüm öğrenciler 12 Şubat tarihinde sınava katılım sağlayacaktır. Adaylar sınav giriş belgesinde yer alan bilgileri dikkate almalıdır.

Uygulama sınavının yapılacağı salonlarda pandemi sürecinin gerektirdiği tüm tedbirler alınmıştır. Adayların sınava gireceği tarih ve saat bilgisi ile salon adresleri Uygulama Sınavı Giriş Belgesinde yer almaktadır.

Covid-19 tanısı konmuş ya da karantinada olan öğrencilerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sağlıklı günlerde buluşmayı temenni ederiz. Bu öğrencilerimizin hem kendi sağlıkları hem de diğer öğrencilerimizin sağlığı için tedbir amaçlı olarak uygulama sınavına katılmamalarını rica ederiz.

Covid-19 tanısı/temaslı durumu nedeniyle uygulama sınavına katılamayacak adayların durum bildiren raporlarını 14 Şubat 2022 tarihine kadar iletisim@deneyapturkiye.org adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. Belgelerini ileten adayların yalnızca yazılı sınav puanı dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Adayların sınava girebilmek için Uygulama Sınavı Giriş Belgelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Uygulama sınav konusu sınavdan 3 gün önce web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Uygulama sınavı gerçekleşecek iller:
Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Van

Sınav giriş belgenizi almak için tıklayınız.

Başarılar dileriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz