Ortaokul Ders Çalışma Programı

108
583807

Ortaokul Ders Çalışma Programı

Ortaokul Ders Çalışma Programı. Soru hedefli çalışma planlarını pdf formatında indirebilirsiniz. Süreli planları ise resimlerin üzerine tıklayarak resmi büyüttükten sonra programı indirebilirsiniz. Sınıftan bağımsız olarak çalışma durumunuza uygun programı indirmeniz önerilir. Programda boş bırakılan sütuna size uygun çalışma saatlerinizi yazabilirsiniz. Öğrenciler planlı çalışma konusunda özellikle saatlere uyma konusunda zorluk yaşamaktalar. Planlı çalışmakta ve saatlere uymakta zorlanan öğrenciler için soru hedefli planlar hazırlanmıştır.

Pomodoro Tekniği Çalışma Programı İçin TIKLAYINIZ.

 5-6-7. SINIF SAATLİ DERS ÇALIŞMA PROGRAMI (YENİ)
5-6-7. Sınıf (2Ders) İNDİR
5-6-7. Sınıf  (3 Ders) İNDİR
6-7. Sınıf İNDİR
7. Sınıf İNDİR
Planını Kendin Hazırla (Taslak) İNDİR

Ders Çalışma Takip Çizelgesi

 5-6-7. Sınıf Ders Çalışma Programı (YENİ)
 
Günlük Soru Sayısı Seviye
40 Soruluk Ders Çalışma Programı 5-6. Sınıf İNDİR
60 Soruluk Ders Çalışma Programı 5-6-7. Sınıf İNDİR
80 Soruluk Ders Çalışma Programı 5-6-7. Sınıf İNDİR
100 Soruluk Ders Çalışma Programı 6-7. Sınıf İNDİR
120 Soruluk Ders Çalışma Programı 6-7. Sınıf İNDİR
140 Soruluk Ders Çalışma Programı 6-7. Sınıf İNDİR
160 Soruluk Ders Çalışma Programı 7. Sınıf İNDİR
180 Soruluk Ders Çalışma Programı  7. Sınıf İNDİR
200Soruluk Ders Çalışma Programı  7. Sınıf İNDİR
Taslak İNDİR

 

DİĞER DERS ÇALIŞMA PROGRAMLARI
  60 Dakikalık İNDİR
100 Dakikalık İNDİR
140 Dakikalık İNDİR
Ders Çalışma Takip Çizelgesi

5. Sınıf Yazılı Soruları

108 YORUMLAR

  1. merhaba ben 6. sınıftan 7. sınıfa geçtim.lgs de Fransız lisesini kazanmak istiyorum.450 puan Günde ortalama kaç soru çözmeliyim.Birde okul sınavlarım ortalama 75 sorudan 60 net falan.cevaplarsanız çok mutlu olurum:)

    • Merhaba. Yaz tatili için ağırlıklı olarak matematik ve Türkçe derslerine çalışmanız ve bol bol kitap okumanız yeterli olacaktır. Okul zamanı ise günlük 100-150 soru yeterli olacaktır.(Soru sayısı kişiden kişiye farklılık göstereceği için kesin bir sayı söylemek mümkün değil. Çözdüğünüz soruların zorluk seviyesi, çalışma alışkanlığınız, öğrenme potansiyeliniz ve hazır bulunuşluk düzeyiniz soru sayısın belirlenmesinde önemli kriterlerdir.)

    • Hiç sıkılmadan ders çalışmak çoğu için pek mümkün değil. Hedeflerine ulaşmak konusunda daha istekli olanlar, hedeflerine odaklandıkları için daha az sıkılırlar. Öncelikle hedeflerini yaz ve sık sık kendine hatırlat. Ders çalışmanın zor olduğunu ve çalışırken sıkılmanın normal olduğunu kabul et. Ders çalışmak eğlenceli olsaydı, herkes ders çalışırdı. Önemli olan sıkılmana rağmen çalışabilmen ve zoru başarman.

  2. Abi ben yatılı okulda okuyorum ama belki devlet okuluna gideceğim artık güzel bir ders çalışma programı istiyorum 5. Sınıfım 150-180 soruluk yeterli diye düşünüyorum böyle bir şey paylaşır mısın?

  3. Hocam öncelikle sizi kutlarım çok güzel bir site olmuş.Ben 7.sınıfım şimdiden Lgs ye hazırlanıyorum ve bu korona günlerinide eklersek online dersler falan günde kaç soru çözmem gerek yardımcı olursanız sevinirim:)

  4. Merhaba! Programlarınıza baktım gayet güzel programlarınız var kullanan herkes adına teşekkürlerimi sunuyorum lakin bana 500 soruluk lazım malum LGS için. Eğer link varsa bırakabilir misiniz linki ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

  5. Merhaba ben 7.sinif ogrencisiyim kendi ders programimi olusturamiyorum rica etsem banada 21 gunluk ,gunluk 250 -300 civarinda soru cozme , o gune ozel dersler ve konu dinleme vs 12.00 da baslayarak uygun bir program yaparmisiniz ??

  6. bu arda çok güzel programlar var 5. sınıflar için 2 tanesi masaüstünde (bilgesayarın)duruyor çııkartık duvarıma yapıştıracağım bu site bana çok yardımcı olsu teşekkürler hocam

    9

  7. Ben 7. sınıfa gidiyorum. Saatleri kısıtlamazsanız daha verimli olur bence. Birde derse başlama saatleri çok geç başlıyor , canlı derslerimizin ne zaman biteceği sürekli değişiyor. O günki derslerimize göre çalışma olabilir.

  8. Merhabalar 7. sınıf öğrencisiyim.
    Hedef Galatasaray Lİsesi
    Çok çalışmak istiyorum,
    aralar kısa ve öz olabilirse sevinirim.
    Günlük 100 soru baraj.
    eğer;siz daha iyi bilirsiniz tabii.
    daha fazlası gerekli ise ona göre bir program yollayabilir misiniz?
    pazar günü de çalışmak istiyorum.

  9. hocam selamlar ben 6.sınıfım ve 200 250 arası soru bide konu anlatımlı bir ders programı hazırlayabilir misiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim şuan böyle bir ders programına çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

  10. rica etsem matematik konu anlatım lı konu anlatım olmasa da 7den 8e geçiş sorusu atarmısınız 100 tane soru bile yeter şimdiden teşşekürler

  11. Merhaba,ben 6. sınıf öğrencisiyim bana bir ders programı yapar mısınız ? ders çalışma saatlerim belli değil bu yüzden siz kendiniz ayarlayın. 🙂 soru sayısı 150 ve 200 arası olabilir.

  12. Merhaba ,
    Ben bursluluk sınavına çalışıyorum bildiğiniz gibi çok kısa bir süre kaldı bu süre içerisinde uygulamak için bir ders çalışma programı hazırlayabilirmişsiniz lütfen çok acill🙏🏻🙏🏻

  13. MERHABA BEN 5. SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE GÜNDE YAKLAŞIK 200 SORULUK BİR PLANIM VAR. AMA HER ZAMAN HAZIRLAMA ŞANSIM OLMUYOR. MÜMKÜNSE BANADA 200 SORULUK GÜNLÜK PLAN HAZIRLAR MISINIZ?

  14. MERHABALAR BEN 8. SİNİF ÖGRENCİSİYİM ŞU ZAMANLAR YANİ EVDE KALDIGIMZ SÜREÇTE GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ HAZIRLAR MISINIZ DERS AGIRLIGI BİRAZ FAZLA OLSUN

  15. merhaba çok güzel ders programlarınız var ve ben de bir 7.sınıf öğrencisiyim lütfen ramazan için de sıkı bir ders çalışma programı yaparsanız çok mutlu olurum gece 4.00 da uyuyorum [yani sahurda] tüm günümü güzel ve planlı bir şekilde değerlendiremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler… 💖💖💖

  16. Merhaba ramazan geliyor yani oruç geliyor sizden isteğim 8. Sinifim lgs hazirlaniyorum saat 15 de başlayarak saat 18:45 de bitecek ve 22 de tekrar başlayarak 02.55 de bitecek bir program hazırlarsaniz coooook memnun olurum kolay gelsin iyi gunler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz