DENEYAP Uygulama Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

0
2494

DENEYAP Uygulama Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

Uygulama Sınavı Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim görmek isteyen ve öğrenci seçme sürecinin ilk aşaması olan yazılı sınavı başarı ile geçen adayların girebileceği 2.  aşamadır.

Bu aşamada, öğrenciler kendilerine sunulan tema doğrultusunda özgün fikirlerini ortaya çıkaran, teknik bilgilerini kullanabilecekleri proje tasarımı yaparlar. Tamamlanan projelerini jüri üyelerine belirlenen süre dâhilinde anlatırlar.Öğrencilerin, kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma gibi çeşitli  becerileri dikkate  alınarak değerlendirme yapılır.

Uygulama Sınavı, lise grubunda eğitim alacak öğrenciler için 15 Ağustos 2020 tarihinde, ortaokul grubunda eğitim alacak öğrenciler için 16 Ağustos 2020 tarihinde Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

Covid-19 tanısı konmuş ya da karantinada olan öğrencilerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sağlıklı günlerde buluşmayı temenni ederiz. Bu durumda olan öğrencilerimizin hem kendi sağlıkları hem de diğer öğrencilerimizin sağlığı için tedbir amaçlı uygulama sınavına katılmamasını rica ederiz.

Covid-19 tanısı nedeniyle uygulama sınavına katılamayacak adayların durum bildiren raporlarını 13 Ağustos 2020 tarihine kadar iletisim@deneyapturkiye.org adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. Belgelerini ileten adayların yalnızca yazılı sınav puanı dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Uygulama sınavının yapılacağı salonlarda pandemi sürecinin gerektirdiği tüm tedbirler alınmıştır. Sınav birden fazla salonda ve seansta gerçekleşecektir. Adayların sınava gireceği tarih ve saat bilgisi ile salon adresleri uygulama sınavı giriş belgesinde yer almaktadır.

Adayların uygulama sınavına girebilmesi için uygulama sınavı giriş belgelerini yanında getirmeleri gerekmektedir.

Sınav giriş belgenizi almak için tıklayınız.

Başarılar dileriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz