Yaz Tatili Ders Çalışma Programı (LGS-5-6-7. Sınıf)

30
79999
yaz tatili ders çalışma programı

LGS’ye hazırlanan ve Ortaokul öğrencileri için “Yaz Tatili Ders Çalışma Programı”

Yaz tatilinde çalışmak isteyen öğrenciler için “paragraf”, “yeni nesil matematik” ve “kitap okuma” ağırlıklı planlar hazırlanmıştır. Öğrencilerin dinlenmelerine de fırsat vermek için soru sayıları düşük tutulmuştur.   LGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin için; daha sonra özel ve daha yoğun planlar hazırlanacaktır.

KONULARA GÖRE AYLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

8. Sınıfa Geçenler İçin (LGS’ye Hazırlık) İNDİR
8. Sınıfa Geçenler İçin (7. Sınıf Tekrarı) İNDİR
7. Sınıfa Geçenler İçin İNDİR
6. Sınıfa Geçenler İçin İNDİR

SORU HEDEFLİ DERS ÇALIŞMA PROGRAMI

5. Sınıflar İçin iNDİR
5-6. Sınıflar İçin İNDİR
6-7. Sınıflar İçin İNDİR
7. Sınıflar İçin İNDİR
7. Sınıflar İçin İNDİR
 LGS (70 Soruluk) İNDİR

 

30 YORUMLAR

  1. Merhabalar,
    6.sınıfa geçenler için konulara göre yaz programını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir de LGS’de 5. sınıf fen, sosyal konuları yok galiba, yazın bunları tekrar etmek yerine paragraf mı çalışmalı?
    Teşekkürler,

    • Merhaba. 6. Sınıfa geçenler için planı en kısa sürede hazırlayacağım. Biraz dinlesinler. LGS de sadece 8. sınıf konuları var. 5. Sınıfa geçen öğrenciler bol bol kitap okusun, paragraf ve yeni nesil matematik soruları çözmeleri yeterli olur.

  2. Merhaba. Temmuz ayının detaylı (konulu) çalışma programı var ancak Ağustos ayının programında sadece ders isimlerinin yazdığı program çıkıyor. (LGS 200 soruluk linkindekinin aynısı) Ağustosu da yükleyebilir misiniz, teşekkürler.

    • Merhaba, ağustos ayı için temmuz ayı konu tekrarı, ağustos ayı ise soru çözme olarak planlamıştım. Bu nedenle konu ismi yazmıyor. Fakat, konu isimleri olan yeni planları en kısa sürede yükleyeceğim.

  3. 8.sinifa geçenler için ders çalışma programı.soru cozme sayısı hangi derse nekadar çalışılmalı nasıl çalışılmalı çizelge varmi

  4. Merhabalar,7’den 8’e geçenler için programı Temmuz da yükleyeceğinizi söylediniz ancak temmuz oldu ama yüklenmedi. Lütfen yükleyebilir misiniz? Bir de yüksek hedefleri olan biri için tempolu bir program da olacak değil mi?

  5. En alta bir tane günde hangi dersten kaç soru çözdüğümüzü ve doğru,yanlış ,boşlarımızı yazabileceğimiz bir PDF vardı o niye artık yok Temmuz ve Ağustosumdu eğer varsa nerde bulabilirim

    rengi turuncuydu

    çıktı alacağım ama yok

    ACİL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz