Arda Hayvanat Bahçesinde

0
1971

Arda o gün çok mutluydu. Çünkü Sema, Hasan, Ahmet ve babası ile hayvanat bahçesine gidiyorlardı. Hazırlanıp arkadaşlarını bekledi ve biraz sonra arkadaşları geldi. Babası hazırlanınca,  Arda  “Yaşasın gidiyoruz!” diye çığlık attı. Çığlığı tüm sokağı inletti. Hayvanat bahçesine taksi ile gideceklerdi.  Bir saat süren yolculuktan sonra hayvanat bahçesine vardılar. Arda büyük bir heyecanla arkadaşları ve babasına:

-Burası çok güzel, dedi.

Babası: En çok neyi beğendiğini sordu.

Arda: Burası  hiç görmediğim hayvanlarla dolu, dedi.

Sonra Sema: Haydi, artık gezelim, dedi.

Hayvanat bahçesini gezerken Sema bir anda çığlık attı. Çünkü yılanın kendisine doğru geldiğini görünce çok korktu.

Arda ve arkadaşları burayı çok sevmişti. Arda’nın planı hayvanat bahçesinde gördüklerini annesine anlatmak için sabırsızlanıyordu. Hayvanat bahçesini büyük bir merak ve heyecanla gezdiler. O kadar çok gezmişlerdi ki, daha fazla yürüyecek halleri kalmamıştı. Fakat hiçbiri şikayetçi değildi, çünkü çok eğlenmişlerdi. Artık gitme vakti gelmişti.

   Mert YAVUZ                                                                                                                   3-A Sınıfı                                                                                                                    Fevzi Çakmak İlkokulu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz